Rólam

„Találj magadnak egy olyan szakmát, amit szeretsz” Szólt a mondat szüleim szájából.

Sziasztok !

Budaházi Gréta vagyok, manikűrös-kézápoló, műkörömépítéssel és manikűrrel foglalkozom. De hogy is lettem „Műkörmös” ?

Érettségi után mint fiatal pályakezdő, mehettem volna egyetemre, főiskolára hogy diplomát szerezzek, vagy árufeltöltőnek, pénztárosnak, moziba jegyszedőnek, illetve pultosnak, de nem ezek mellett döntöttem.

Már gyermekkorom óta vonzott a szépségipar és főként a kéz és lábápolás, órákig tudtam nézni, ahogy családtagjaim kezét vagy lábát ápolta egy kéz és lábápoló szakember (pedikűrös/manikűrős). Csodálattal néztem ahogy épülnek a szebbnél szebb műkörmök és folyamatosan tele volt a fejem kreatív ötletekkel, design „tervekkel”, melyek később neves folyóiratok címlapjairól is visszaköszöntek rám.

Ez volt az a pillanat amikor megfogalmazódott bennem a gondolat:

Igen, nekem műkörmöt kell építenem!

Olyan dologgal szerettem volna foglalkozni ami egy alkotó tevékenység, amihez kreativitás, kézügyesség szükséges, jelentsen a minden napokban kihívást, és ne csak anyagi előnyökkel járjon, hanem érezhessem, hogy a munkám örömet okoz az ügyfeleimnek, sikeresebbek egy üzleti tárgyaláson, csillogó szemmel mesélik sikeres randevújuk történetét a következő kézápolás alkalmával.

Hát így jutottam el műkörömépítéshez, kézápoláshoz.

Ezekhez szükséges szakmai végzettségemet egy nagy múlttal rendelkező iskolában szereztem meg kiváló eredménnyel. Fontos volt számomra hogy ne csak egy képzési okiratot tartsak a kezemben, hanem komoly szakmai képzésre, tapasztalatokra tegyek szert.

Folyamatosan arra törekszem, hogy felmérjem vendégeim igényét és tanácsaimmal segítsem őket a döntésben az esetleg addig meg nem fogalmazott vágyaik, igényeik felszínre hozásával.

A bevásárló központok gyors és a lakásban barátnőknek, ismerősöknek végzett szolgáltatások árával biztosan nem tudok versenyezni, nem is szeretnék, mivel az előírt higiéniai előírások nélkül végzett tevékenység súlyos egészségügyi problémákat is okozhat, nem beszélve az általuk nyújtott szolgáltatás minősége, persze tisztelt a kivételnek. (pl. helytelen előkészítésből adódó fellevegősödött köröm, elvékonyított köröm)

Sok esetben fordultak hozzám az előbb említett “műkörmösök” után, hogy javítsam ki, illetve hozzam helyre az általuk elkövetett hibákat.

Mindig azon vagyok hogy a legjobbat nyújtsam a vendégeimnek és képzések által fejlesszem a tudásom követve a trendeket.

Korábbi munkáimat láthatjátok képek formájában IDE kattintva.